
انواع متریال ویلا
مشخصات انواع متریال ویلا “قیمت روز محصولات”
تعریفی مختصر از متریال، اجزای تشکیل دهندهی ساختمان که می تواند از هر جنسی باشد مثلا می تواند مصالح ساختمانی باشد مانند سقف شیروانی، یا آهن آلات مورد استفاده در ساخت ساختمان. انواع متریال ویلا برای ساخته شدن ویلاها بسیار متفاوت میباشد.
دسته بندیهای مختلفی برای انواع متریالهای ویلا وجود دارد از جمله: دسته بندی متریال ویلا بر اساس محلی که از این مواد و مصالح استفاده میشود. مثلا از سفالهای شیروانی میتوان برای ساخت بام ویلاها استفاده کرد.
متریال ساختمانها میتواند به مواردی بستگی داشته باشد از جمله: مکان ساخت و هزینه ی ساخت می باشد.
دسته بندی انواع متریال ویلا با توجه به محلی که مورد استفاده قرار می گیرد.
سقف انواع متریال ویلا
یکی از بهترین مصالح مورد استفاده برای سقف ویلاها بخصوص برای ویلاهای ناحیه پر باران شمال که بتواند هم سقف را پوشش دهد و هم بتواند آبرا هدایت نماید سقف شیروانی زاویهدارمیباشدکه این سقف شیروانی با استفاده ازقطعات سفالی یا به عبارتی از ورقهای از قبل ساخته شدهی شیروانی ساخته میشود. بر طبق تکنولوژی امروزی این سقفها به گونهای طراحی شده است که به هیچ عنوان به هنگام بارش قطرهای آب برروی این سقف باقی نماند.
نمای بیرون انواع متریال ویلا
نمای بیرون یک ساختمان با وجود اینکه به اندازه ی نمای داخلی آن در زندگی ما نمیتواند کاربردی باشد ولی با این وجود دارای اهمیت میباشد. برای اینکه بتوانیم یک نمای زیبا به ویلا بدهیم سه نوع مصالح برای آن پیشنهاد میکنیم:
مورد اول این مصالح از نوع طبیعی میباشد مانند آجر، سنگ، چوب و … میتواند باشد مزیتی که این مصالح دارد این است که کاملا دردسترس بوده و دارای هزینهی کم میباشد و تجربهی اکثر افراد در این زمینه که میتواند برای ساخت ویلاها بسیار مناسب باشد به دلیل اینکه از دیرباز از این مصالح استفاده میشده است.
همچنین این مصالح دارای مقاوت کمی در برابر تغیرات آب هوایی میباشد و به مرور زمان از بین می روند. موارد دیگر برای این مصالح این است که می تواند ساخته ی دست بشر باشد که ما میتوانیم برای اینکه نمای ساختمان دارای طول عمر بسیاری باشد و برطبق مدرن امروزی پیش برویم میتوانیم آن مصالح قدیمی را با امروزی جایگزین کنیم به اینگونه از مصالح امروزی استفاده نماییم مانند استفاده از ورقهای فایبر به جای این مصالح که دارای انواع رنگ بندی ها و تنوع ها میباشد که میتوانیم از این ورقها در نمای بیرونی ویلاها استفاده نماییم.
سازه های اصلی برای متریال ویلا
یکی از بهترین متریال ها برای سازه های ساختمانی می تواند بتن باشد بخاطر اینکه هرچه بتن رطوبت بیشتری بخورد در این صورت محکمتر شده و دارای دوام و عمر طولانی تری خواهد بود.
این سازه بتن دارای انواع مختلفی می باشد مانند: بتن اسفنجی، بتن آرمه، بتن متخلخل و … می باشد امروزه اکثرا در ساخت ویلاها از این متریال استفاده می کنند که علت آن هم فقط این است که دارای دوام واستحکام بالایی میباشد. این مصالح در کارگاه ها و با کمک بهترین مهندسین عمران ساخته و مورد استفاده قرار میگیرد.
پی ویلا
پی ویلا ها با توجه به تعداد طبقاتی که قرار است بر روی آن ساخته شود و همچنین با توجه به وزن بتن هایی که در ساخت این ویلا ها به کار برده می شود باید دارای عمق مناسب و شبکه بندی کاملا درستی باشد. قبل از ایجاد پی ویلا باید از آن منطقه نمونه برداری شود و از نظر بافت زمین و همچنین ساختار زمین شناسی مورد استفاده قرار بگیرد.
بعد از اینکه این نمونه برداری مورد تایید قرار گرفت پی این ساختمان با عمق مناسب کنده می شود و شبکه بندی آن به انجام میرسد.
بر اساس جنس متریال ها نیز می توان تقسیم بندی کرد:
مصالح سیمانی که دارای انواع سیمان ها که دارای رنگ و ترکیبات مختلف و گوناگونی می باشد مانند سیمان سبز یا سفید و دیگر رنگ ها.
مصالح سنگی که دارای انواع مختلف سنگ ها می باشد مانند:
سنگ مرمر، سنگ گرانیت و … هستند. مصالح گچ، مصالح کامپوزیت که این مصالح ترکیبی بوده و برای بخشهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. مصالح پلیمر که همان لایه های عایق و اندود می باشد. یا به عبارتی ورقهای کامپوزیت، که این ورقها ترکیبی از یی وی سی و همچنین آلومنیوم میباشد.
این متریال های کامپوزیتی دارای وزن کم می باشند و سبک هستند که می توانند به راحتی نصب گردند و این موارد باعث شده است که فرد دارای طرفداران بسیاری باشد و این متریال ها دارای رنگ بندی متفاوتی می باشند. ما می توانیم متریال ها را نیز بر طبق تکنولوژی هم به انواع مختلفی تقسیم کنیم.
مورد اول متریال هایی می باشد که که بعد از به دست آمدن از بخش منابع طبیعی مانند رودخانه ها، یا کوه ها و .. به طور مستقیم مورد استفاده قرار می گیرد مانند سیمان، سنگ، ماسه، گچ و مواردی از این قبیل.
مورد بعدی یا همان مورد دوم که می توان اشاره کرد متریال هایی است که بعد از به دست آمدن از منابع دستخوش یکسری تغییرات قرار می گیرد که در کارخانجات این متریال ها را باهم ترکیب می نمایند یا یکسری مواد شیمیایی به این متریال ها اضافه می کنند. که میتوانیم یک مثال بارز برای این مورد داشته باشیم که آن هم ورقهای کامپوزیتی می باشد.
یکی دیگر از انواع متریالها می توان به چوب پلاستیک می باشد که در نمای ویلاها مورد استفاده قرار گیرد. و این متریال به دلایلی که گفته خواهد شد دارای طرفرداران بسیاری میباشد.
این متریال به دلیل زیبایی که به نمای ویلا می دهد و به دلیل اینکه در برابر تغیرات آب و هوایی، دما، رطوبت، حشرات و موارد دیگر دارای مقاومت می باشد و این موارد باعث شده است که این متریال دارای طرفداران بسیاری می باشد.
متریال های مربوط به نمای ساختمان دارای تنوع های بسیاری می باشد و به دلخواه خود می توانیم از هرکدام از این متریال ها استفاده نماییم ولی متریال ها ی مربوط به پی ساختمان ها و سازه های اصلی باید از بتن و سیمان باشد که بتواند در برابر رطوبت و وزن ساختمان محکم باشند.
مراحل سفت کاری متریال های مصرفی و ویلا:
- اسکلت اولیه ی ساختمان را به وسیله ی آجر، تیرچه بلوک، ایزوگام، سیمان، ماسه
- با استفاده از پودر سنگ و سیمان سفید سفیدکاری و سیاه کاری انجام دهید.
- ساختمان ها را لوله کشی کنید و رادیاتورها را قرار دهید.
- با استفاده از آندولین، آندوویلا، سفال، ایرانیت سقف بیرونی را بسازید.
- درب هایی که در ویلاها قرار می دهید از نوع درب های چوبی، درب های آهنی، درب های HDF
- کف پوش هایی که در ویلاها استفاده می شود می تواند از نوع کاشی، سرامیک، لمینت، پارکت
ساخت نمای ویلا با متریال کامپوزیت
این متریال به صورت ترکیبی ساخته شده است و ترکیبات این متریال پوشش دو لایه ی آلومینیوم به همراه هسته ی پلی اتلین می باشد. این متریال از جمله متریال هایی است که بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و دارای طرفدار می باشد.
این متریال ها بسیار مستحکم بوده و دارای طول عمر بسیاری میباشند و اگر به اشکال مختلف هم تبدیل شوند بازهم آن استحکام و داوام بالای خود را از دست نخواهند داد. این متریال زیبایی خاصی به نمای ساختمان میبخشد به دلیل اینکه دارای انواع طرحها در رنگهای مختلف میباشد.
مزیت متریال کامپوزیت
- این کامپوزیت در برابر تغیرات جوی، گرما، سرما، بسیار مقاوم می باشد.
- در قبال سایر متریال ها دارای وزن سبک می باشد و به همین دلیل باعث می شود که سرعت اجرای کار با این متریال سریع باشد.
- این متریال در برابر ضربه هایی که وارد میشود بسیار مقاوم میباشد.
- هزینه ای که برای نصب این متریال خرج می شود کم میباشد.
- این متریال دارای قابلیت این است که بتواند نقش عایق را در برابر حرارت و آلودگی صوتی ایجاد نماید.
- این متریال دارای انعطاف پذیری در اجرای این طرح میباشد.
نورپردازی ویلا
یکی از مواردی که باید در ساخت ویلاها به آنها توجه شود بخش نورپردازی آن می باشد. نور پردازی درست و اصولی باعث می شود که به هنگام شب نمای داخلی ساختمان زیبا به نظر برسد که برای این کار باید از یکسری افراد متخصص این کار کمک گرفته شود تا بهترین نورپردازی را برای بخش داخلی ساختمان تدارک ببینند میتوانند از هر نوع لوستر یا چراغهای کوچک با انواع نورپردازیها برای این کار استفاده نمایند و همچنین شما می توانید با استفاده از سلیقهی خود از هر مدل نورپردازی که دوست دارید در ویلای خود استفاده نمایید.
متریال استیل گالوانیزه
این نوع از متریال یکی از متریال هایی می باشد که در برابر حرارت دارای مقاومت بالایی است. استفاده از این متریال به همراه متریال چوب می تواند نمای زیبایی به ساختمان بدهد. این متریال چون به حالت ورق می باشد این امکان را ایجاد می کند به هر شکلی که میخواهیم دربیاوریم.
این متریال در جامعه ی امروزی بسیار کاربرد دارد و مورد استفاده قرار می گیرد بخصوص در کشورهای اروپایی از این متریال برای نمای ویلاها استفاده می کنند. این متریال به علت ورق مانند بودن به راحتی و بدون هیچ دردسری قابل استفاده میباشد.
گالری عکس متریال های ویلا
کلیه متریال های زیر توسط ویلاسقف با بهترین قیمت عرضه خواهد شد.